Beste wijnliefhebber, 

 

Onder normale omstandigheden hadden jullie enkele weken geleden een uitnodiging ontvangen voor onze najaar degustatie, en hadden we jullie komend weekend in groten getale mogen verwelkomen. Het was voor ons echter onmogelijk om deze tijdig en veilig georganiseerd te krijgen, dus we richten al onze pijlen op het voorjaar van 2022 om jullie als vanouds – (hopelijk) zonder enige restricties – wijnen te laten proeven in de aanwezigheid van een grote selectie van onze producenten. 

Wat we wel kunnen, is om jullie van onze traditionele herfstactie te laten genieten. Daarom bieden we jullie vanaf nu tot en met maandag 01 november 2021 op al onze wijnen een 11+1 actie* en op een 20-tal geselecteerde wijnen zelfs een 10+2 actie**. 

Aanbieding geldig op wijnen besteld online of in de winkel. 

Voor vragen of inlichtingen kunnen jullie ons steeds bereiken en we kijken er nu al naar uit om jullie in maart van het volgende jaar te mogen begroeten. 

 

Team Wijnhandel De Kok 

 

* Wijnen van dezelfde soort, niet onderling combineerbaar  

*Deze actie is niet cumuleerbaar met andere groothandelskortingen of commerciële tegemoetkomingen. Zolang de voorraad strekt.

** 10+2 actie enkel geldig op onze geselecteerde wijnen

Nieuwste wijnen

Witte wijn
  • Witte wijn
  • Rode wijn
  • Schuimwijn

Nieuws van Wijnen De Kok

Beste wijnliefhebber, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste wijnen.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord