Wanneer in 1688 een kleine 200 Franse hugenoten zich komen vestigen in Olifantshoek – het latere Franschhoek – stellen ze na een tijdje vast dat een deel van hun meegereisde veestapel verdwijnt of doodgebeten wordt teruggevonden. In de vaste overtuiging dat, net zoals in hun vroegere thuisbasis, een wolf wel eens de dader zou kunnen zijn van deze slachtpartij, installeren ze in de vallei een wolvenval, die hun dierlijke rijkdommen zou beschermen tegen deze – in hun ogen althans – vlees verslindende monsters.
Veel zal dit jammer genoeg niet hebben geholpen, want tot op heden is er in de Kaapprovincie nog nooit een wolf gesignaleerd…

 

The Wolftrap is een van de wijnen die er mee voor heeft gezorgd dat het domein Boekenhoutskloof aanzien wordt als een van de toonaangevende spelers op de wereldwijde wijnbühne. Met een prijs die sinds de eerste jaargang in 2003 onveranderd is gebleven en een kwaliteit die – vooral de laatste jaren dankzij het superieure Swartland fruit – alleen maar crescendo is gegaan, is het niet verwonderlijk dat The Wolftrap al meer dan 15 jaar onze best verkopende wijn is.

 

De rode variant is een knipoog naar de noordelijke Rhône met een masculiene, peperige kruidigheid en tegelijkertijd fruit gedreven en sappig. De witte versie heeft een Kaapse ruggengraat met Zuid-Franse ledematen die samen zorgen voor balans en garant staan voor een fles lekker en ongebreideld drinkplezier.
In samenspraak met het domein kunnen wij jullie in de maand september op deze wijnen een
10+2 gratis actie* aanbieden.

 

Team Wijnhandel de Kok

 

*Deze actie is niet cumuleerbaar met andere groothandelskortingen of commerciële tegemoetkomingen. Zolang de voorraad strekt.

* Wijnen van dezelfde soort, niet onderling combineerbaar

Witte wijn
  • Witte wijn
  • Rode wijn
  • Schuimwijn

Nieuws van Wijnen De Kok

Beste wijnliefhebber, schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste wijnen.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord